«نمایشگاه فن‌نما اصفهان 1404» رویدادی متعلق به فعالان زیست‌بوم فناوری

زیست‌بوم فناوری

مشاور استاندار اصفهان در فناوری‌های نوین و دبیر منطقه ویژه علم و فناوری استان اصفهان، اظهار کرد: بخش‌های مختلف زیست‌بوم فناوری و نوآوری باید نمایشگاه «فن‌نما» را متعلق به خود بدانند؛ چرا که آنان صاحبان واقعی آن هستند. این بخش‌ها باید نقش پر رنگ‌تری در اجرای این رویداد برعهده گیرند و توانمندی‌های خود را برای جامعه هدف به نمایش بگذارند.

بهراد بهشتی، با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی، اظهار کرد: کارکرد اصلی نمایشگاه‌ها این است که دستاوردها، پیشرفت‌ها و نقاط قوت به‌دست‌آمده در یک بازه زمانی مشخص به نمایش گذاشته شود تا از این طریق پیوندی میان اقتصاد، صنعت و جامعه برقرار گردد. در واقع، نمایشگاه‌ها این امکان را فراهم می‌کنند که جامعه هدف و مخاطبانشان را در جریان آخرین رویدادها و تحولات حوزه نوآوری و فناوری قرار می‌دهند.

او با تاکید بر ضرورت برگزاری نمایشگاه‌ها، گفت: کارکرد اصلی هر نمایشگاهی برقراری ارتباط میان بخش برگزارکننده و جامعه هدف یا مخاطبان خاص است؛ ارتباطی که در آن توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها به نمایش گذاشته می‌شود. به عبارتی، نمایشگاه‌ها این پیام را به جامعه منتقل می‌کنند که این بخش دارای نقاط قوت مشخصی است و می‌تواند برای مخاطبان و فعالان حوزه‌های مرتبط امیدآفرین باشد و منافع کاربردی به همراه داشته باشد.

«فن‌نما»؛ رویدادی متعلق به زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان

مشاور استاندار اصفهان در فناوری‌های نوین با اشاره به برگزاری نمایشگاه «فن‌نما» طی دو سال گذشته اظهار کرد: اگرچه طی دو دوره گذشته این نمایشگاه با متولی‌گری شهرداری اصفهان برگزار شد و از این بابت این همت عالیه را باید قدردان بود، اما بیش از آنکه متعلق به شهرداری یا دولت باشد، متعلق به زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان است.

وی تاکید کرد: بخش‌های مختلف زیست‌بوم فناوری و نوآوری باید این نمایشگاه را متعلق به خود بدانند؛ چرا که آنان میزبانان اصلی و صاحبان واقعی آن هستند. بنابراین این بخش‌ها باید نقش پر رنگ‌تری در اجرای این رویداد برعهده گیرند و توانمندی‌های خود را برای جامعه هدف به نمایش بگذارند.

عضو شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه «فن‌نما» با اشاره به ضرورت تغییر رویکرد در برگزاری نمایشگاه «فن‌نما» گفت: در یکی دو سال گذشته، نوعی مدیریت شبه دولتی بر این نمایشگاه حاکم بوده است، اما اکنون زمان آن رسیده که این مدیریت به‌ تدریج از حالت شبه دولتی خارج شده و به دست زیست‌بوم فناوری سپرده شود.

وی ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های فناور، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و بخش‌هایی مانند شهرک علمی و تحقیقاتی باید نقش پررنگ‌ تر و جدی‌‌تری در مدیریت این رویداد داشته باشند.

مدیریت «فن‌نما» توسط زیست‌بوم فناوری؛ تضمینی برای آینده

دبیر منطقه ویژه علم و فناوری استان اصفهان، خاطرنشان کرد: انتقال مدیریت از بخش‌های دولتی به خود زیست‌بوم فناوری می‌تواند آینده «فن‌نما» را تضمین کند. زمانی که این زیست‌بوم احساس تاثیر گذاری کند، مشارکت فعالانه‌تری خواهد داشت و با دلسوزی و اشراف بیشتر، می‌تواند برگزاری رویدادهای موفق‌تری را رقم بزند.

بهشتی تاکید کرد: بخش‌های گوناگون زیست‌بوم نوآوری و فناوری، از جمله شرکت‌های دانش‌بنیان، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، دانشگاه‌ها، شهرک‌ها و پارک‌های علم و فناوری باید وارد میدان شوند و همه ظرفیت‌های خود را عرضه کنند. در این صورت می‌توانیم در سال‌های آینده همه این رویدادها را در قالب یک نمایشگاه واحد و در خور شأن زیست‌بوم نوآوری و فناوری اصفهان برگزار کنیم.

از پراکندگی تا هم‌گرایی؛ رویدادی واحد در حوزه فناوری

وی با بیان اینکه در اصفهان نمایشگاه‌های متعددی در حوزه فناوری در طول سال برگزار می‌شود، افزود: این پراکندگی باید به سمت تجمیع حرکت کند تا بتوانیم با همکاری و هم‌افزایی همه بخش‌ها، یک رویداد بزرگ و چشمگیر را رقم بزنیم.

دبیر منطقه ویژه علم و فناوری استان اصفهان، با اشاره به برگزاری همزمان نمایشگاه «فن‌نما» و «اتوکام» در آبان‌ماه سال جاری گفت: برگزاری این دو رویداد در کنار یکدیگر گام بزرگی است. این دو بخش مهم که هدایتگر حوزه فناوری در استان محسوب می‌شوند، امسال در کنار هم قرار گرفته‌اند و امیدواریم در سال‌های آینده بخش‌های دیگری نیز به آن‌ها بپیوندند تا با همکاری و هم‌افزایی، شاهد برگزاری یک نمایشگاه آبرومند و درخور شان اصفهان باشیم.

لزوم مشارکت تمام بخش‌های فعال در زیست‌بوم نوآوری استان

وی با تاکید بر اینکه نمایشگاه «فن‌نما» نسبت به دوره‌های گذشته یک گام رو به جلو است، تصریح کرد: انتظاری جز این وجود ندارد، چرا که با گذر هر سال باید رو به جلو حرکت کنیم و نقاط ضعف را برطرف کنیم. در این مسیر، مشارکت بیشتر زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان و حضور جدی‌تر آنان به عنوان پیشنهاددهندگان می‌تواند نقش مهمی در ارتقای کیفی نمایشگاه داشته باشد.

مشاور استاندار اصفهان در فناوری‌های نوین با اشاره به لزوم مشارکت همه بخش‌های فعال در زیست‌بوم نوآوری استان در برگزاری سومین دوره نمایشگاه «فن‌نما» اظهار کرد: وظیفه خود می‌دانم که همه بخش‌های نوآوری و زیست‌بوم استان را دعوت کنم تا در این رویداد ملی حضور یابند، توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند و ایده‌ها و دیدگاه‌های خود را برای ارتقای کیفیت و پیشرفت این نمایشگاه در سال‌های آینده ارائه کنند.

سومین دوره نمایشگاه «فن‌نما» همزمان با بیست‌وششمین نمایشگاه اتوکام، از ۱۷ تا ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در شهر نمایشگاهی اصفهان برگزار می‌شود.

ثبت‌نام شرکت‌ها برای حضور در نمایشگاه «فن‌نما» از دو طریق امکان‌پذیر است:

  • تماس با دبیرخانه نمایشگاه به شماره ۰۹۱۹۷۲۶۶۰۰۳ و دریافت اطلاعات و مشاوره
  • تکمیل فرم آنلاین ثبت‌نام در وب‌سایت رسمی «فن‌نما»

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *