طحانیان: نمایشگاه‌های اصفهان به پایگاه توسعه صادرات و تعاملات بین‌المللی تبدیل شده است

مدیرعامل

به گزارش خبرنگار روابط عمومی شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان احمدرضا طحانیان، مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان در نشست هم‌اندیشی برپایی پاویون ملی ایران در نمایشگاه صنعت ساختمان ازبکستان با اشاره به نقش مؤثر نمایشگاه‌ها در توسعه اقتصاد و صادرات کشور گفت: در شهر نمایشگاهی اصفهان تقریباً هر هفته یک عنوان نمایشگاهی برگزار می‌شود و این حجم فعالیت، مانعی برای گسترش ارتباطات بین‌المللی نبوده است.

وی با بیان اینکه در هر نمایشگاه به طور متوسط ۱۶ تا ۱۷ هیئت خارجی و بین‌المللی حضور دارند، افزود: این هیئت‌ها در قالب نشست‌های B2B با کارخانه‌ها و شرکت‌های داخلی ارتباط مستقیم برقرار می‌کنند و هدف اصلی ما از برگزاری نمایشگاه‌ها، ایجاد بستر عملی برای افزایش صادرات و توسعه ارتباطات تجاری فعالان اقتصادی است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان با قدردانی از فعالان اقتصادی کشور گفت: در شرایط سخت اقتصادی، حضور و همراهی بخش خصوصی در کنار مردم و ادامه فعالیت‌های تولیدی و تجاری، قابل تقدیر است و نمایشگاه‌ها تلاش می‌کنند نقش یک ستاد اجرایی مؤثر را برای حمایت از این فعالان ایفا کنند.

طحانیان با اشاره به رسالت دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: دولت، شهرداری، استانداری، سازمان‌های مرتبط و به‌ویژه وزارت امور خارجه وظیفه دارند شرایطی را فراهم کنند تا بخشی از مشکلات فعالان اقتصادی کاهش یابد و مسیر تعاملات بین‌المللی هموار شود.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۴۵ هیئت خارجی و نمایندگان ۲۵ سفارتخانه به نمایشگاه‌های اصفهان دعوت شدند و علاوه بر آن، شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان به عنوان کارگزار، حضور نمایشگاهی ایران را در خارج از کشور نیز دنبال کرده است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان اظهار کرد: سال گذشته چهار نمایشگاه در کشورهای ترکیه، مالزی، روسیه و ازبکستان برگزار شد و امسال نیز برای دومین بار، برگزاری نمایشگاه ایران در تاشکند ازبکستان به عنوان کارگزار نمایشگاهی در دستور کار قرار دارد که در این زمینه توافقات رسمی با شرکت نمایشگاهی تاشکند انجام شده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های کشور ازبکستان گفت: ازبکستان از نظر اجتماعی و فرهنگی قرابت زیادی با ایران دارد و شهرهایی مانند سمرقند و بخارا همچنان نشانه‌های عمیق فرهنگی و تاریخی ایرانی را در خود حفظ کرده‌اند. این کشور از نظر اقتصادی نیز در مسیر رشد قرار دارد و به اتحادیه‌های اقتصادی آسیایی پیوسته است که پتانسیل بالایی برای همکاری‌های تجاری ایجاد می‌کند.

طحانیان با تأکید بر نقش دیپلماسی اقتصادی افزود: همکاری نزدیک سفارت جمهوری اسلامی ایران در تاشکند، به‌ویژه همراهی سفیر کشورمان، بستر مناسبی برای توسعه تعاملات تجاری و نمایشگاهی فراهم کرده و این بازار می‌تواند یکی از بازارهای هدف مهم برای فعالان اقتصادی ایرانی باشد.

وی خاطرنشان کرد: شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان آمادگی کامل برای گسترش تعاملات بین‌المللی را دارد و امیدواریم این مسیر به افزایش فرصت‌های اقتصادی و صادراتی برای فعالان اقتصادی کشور منجر شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *