حضور بیش از ۱۸۰ شرکت در بیست‌وهشتمین دوره نمایشگاهی سمپوزیوم فولاد در اصفهان

پیش خبر سمپوزیوم

احمدرضا طحانیان، مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی اصفهان، از برگزاری بیست‌وهشتمین دوره نمایشگاهی سمپوزیوم فولاد از پنجم آبان‌ماه خبر داد و گفت: این دوره با حضور بیش از ۱۸۰ شرکت فعال در صنعت فولاد و صنایع وابسته و مشارکت مجموعه‌هایی از استان‌های مختلف کشور و نمایندگانی از کشورهای چین و ترکیه برگزار می‌شود.

وی افزود: در این دوره، ۸۰ درصد مشارکت‌کنندگان از خارج استان اصفهان و ۲۰ درصد از داخل استان حضور دارند. همچنین سهم ۸۵ درصدی واحدهای تولیدی در میان مشارکت‌کنندگان، نشان‌دهنده جایگاه بخش تولید در این رویداد تخصصی است.

طحانیان با اشاره به حضور مجموعه‌های شاخص صنعت فولاد کشور اظهار کرد: مجتمع فولاد مبارکه، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، فولاد خراسان، فولاد هرمزگان، شرکت فولاد آلیاژی ایران، مجموعه شرکت‌های گل‌گهر، سنگ‌آهن مرکزی ایران، هلدینگ چادرملو، توسعه صنایع و معادن غدیر، آهن و فولاد غدیر ایرانیان، آهن و فولاد ارفع، پامیدکو، میدکو، فولاد کاوه جنوب کیش، بازرگانی توسعه معدنی و صنعتی صبانور، بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران، مهندسی فن‌آوران کیان صنعت خاورمیانه، گروه مپنا، گروه ملی فولاد ایران، صبا فولاد خلیج فارس، گسترش صنایع معدنی کاوه پارس، گروه سرمایه‌گذاری و صنعتی آرین حدید، پدیده صنعت اوج و انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های اتوماسیون صنعتی از جمله مجموعه‌های حاضر در این دوره هستند.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی اصفهان ادامه داد: این نمایشگاه طیف گسترده‌ای از محصولات، مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز صنعت فولاد، از جمله آهن، ورق، شمش، بیلت، بلوم، اسلب، میلگرد، گندله، تجهیزات خطوط تولید، فرآورده‌های دیرگداز و روان‌سازها را دربرمی‌گیرد و فرصتی برای معرفی توانمندی‌های تولیدکنندگان و توسعه ارتباط میان بخش‌های مختلف این صنعت فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت پیوند میان صنعت و دانشگاه گفت: در کنار بخش نمایشگاهی، سه روز برنامه سمپوزیومی در دانشگاه صنعتی اصفهان و دو همایش در سالن امیرکبیر برگزار می‌شود. این برنامه‌ها زمینه‌ای برای تبادل دانش و تجربه، طرح دیدگاه‌های تخصصی و تقویت تعامل میان فعالان صنعتی و جامعه علمی فراهم می‌کنند.

طحانیان تصریح کرد: برگزاری رویدادهای تخصصی در حوزه صنایع راهبردی کشور، علاوه بر معرفی ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی، می‌تواند در گسترش همکاری‌های تخصصی و تجاری و تقویت جایگاه اصفهان در میزبانی رویدادهای صنعتی مؤثر باشد.

بیست‌وهشتمین دوره نمایشگاهی سمپوزیوم فولاد از پنجم تا هفتم آبان‌ماه ۱۴۰۵، هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۲، در شهر نمایشگاهی اصفهان برگزار می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *